SPOT INVESTICIJE, poslovno svetovanje d.o.o. tvrtka je s odgovornom investicijskom kulturom čija je svrha osigurati i obavljati financijske usluge, kao što je savjetovanje klijenata o provođenju strategije trgovanja na valutnom tržištu, bez da su i sami aktivno uključeni u trgovanje. Naša misija usmjerena je na osiguravanje dugoročnog zadovoljstva naših klijenata.

Prednost tržišta valutama je ta da je zbog same tehnike trgovanja potencijalna dobit moguća prilikom rasta, ali i pada tečaja. Vama, dragim klijentima, nudimo priliku da sudjelujete na iznimno unosnom i uzbudljivom tržištu gdje pomoću višegodišnjeg iskustva i znanja za Vas nadziremo strategiju trgovanja koju na Vašem računu za trgovanje provode svjetski priznati i iskusni trgovci uz potporu profesionalnih analitičara i savjetnika u segmentu istraživanja i analize tržišta, upravljanja rizikom, statistike, kombinatorike i informatike.

Na taj način našim klijentima osiguravamo da njihove investicije budu pod nadzorom 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

Svojim poslovanjem gradimo koncept održivog razvoja poslovanja društva, pri čemu nam kao vodič služe Vaše zadovoljstvo, kontinuirani rast sredstava i vrijednosti poštenog rada.

VAŠE MJESTO ZA ZARADU

U IME TVRTKE

KONTAKT

SPOT INVESTICIJE, POSLOVNO SVETOVANJE D.O.O.
POREZNI BROJ: 38271443 TEMELJNI KAPITAL:60.000,00€
TRR:(NLB d.d.) SI56 020130261606588SKYPE: spot.investicije MAIL:INFO@SPOT-INVESTICIJE.COM