SPOT INVESTICIJE poslovno svetovanje d.o.o., je slovensko podjetje ustanovljeno leta 2015 z namenom zagotavljanja in opravljanja finančnih storitev. Našo ekipo sestavlja mlad in inovativen tim, ki s svojim znanjem in globalnimi povezavami vedno znova dokazuje svojo kompetentnost na področju finančnih trgov. Našim strankam svetujemo izvajanje trgovalne strategije na valutnem in sedaj tudi kriptovalutnem trgu, ne da bi bile same aktivno udeležene v trgovanju. Poslanstvo družbe je usmerjeno v zagotavljanje dolgoročnega zadovoljstva naših strank.

Vam dragim strankam nudimo priložnost, da sodelujete na izredno donosnih in vznemirljivih trgih. Za Vas nadzorujemo trgovalno strategijo, ki jo na vašem trgovalnem računu izvajajo svetovno priznani, licencirani in izkušeni trgovalci. Naši izbrani upravljalci so ob podpori licenciranih profesionalnih analitikov in svetovalcev nadzorovani s strani umetne inteligence imenovane RMB (Risk Management Bridge) s katerim omogočamo našim investitorjem varnejše in bolj stabilne donose.

Tako našim strankam omogočamo, da so njihove investicije pod nadzorom 24⁄7, vse dni v letu.

S svojim poslovanjem gradimo koncept trajnostnega razvoja poslovanja družbe, pri čemer nam kot vodilo služijo vaše zadovoljstvo, nenehna rast sredstev in vrednote poštenega delovanja.

VAŠE MESTO ZA ZASLUŽEK

NAGOVOR DRUŽBE

PREDSTAVITVENI FILM DRUŽBE

VIZITKA

SPOT INVESTICIJE, POSLOVNO SVETOVANJE D.O.O.
DAVČNA ŠT: 38271443 OSNOVNI KAPITAL DRUŽBE:60.000,00€
TRR:(NLB d.d.) SI56 020130261606588SKYPE: spot.investicije MAIL:INFO@SPOT-INVESTICIJE.COM