Naložbeni obliki SPOT ter KRIPTO za Vas zagotovljata varno okolje. Profesionalni trgovalci, ki ob podpori izkušenih analitikov v segmentu raziskav, statistike, analize trga, tveganja, kombinatorike in informatike izvajajo strategijo na Vašem osebnem trgovalnem računu. Vsa trgovalna aktivnost poteka preko strogo regulirane borzno-posredniške hiše ThinkMarkets, kjer so vsa razmerja urejena s tripartitno pogodbo. Tako Vam naše podjetje zagotavlja, da je Vaša investicija pod nadzorom 24 ur na dan, vse dni v letu, obenem pa omogoča največjo možno zaščito po mednarodnih finančnih standardih.

Pri našem podjetju se zavedamo kako pomembna je konstanta v investicijskem svetu, zato smo investitorjem omogočili ekskluzivni dostop do enih izmed najboljših trgovalcev na svetu. Z več kot 25 let izkušenj s področja investicijskega bančništva ter trgovanja s fiat valutami, smo našim strankam vedno znova dokazali razsežnosti in meje katere smo sposobni preseči. Profesionalni in licencirani upravljalci v kombinaciji s pametno tehnologijo imenovano „Risk Management Bridge“ omogočajo našim investitorjem še varnejše in zanesljivejše donose.

VAŠE MESTO ZA ZASLUŽEK

PREGLED

Individualni trgovalni račun

Svetovno priznani regulativi FCA in ASIC

Živo spremljanje trgovanja

Profesionalni trgovalci

Risk Management Bridge tehnologija

Segregacija sredstev pri borzno-posredniški hiši

Kapital stranke zaščiten

Slovensko podjetje in podpora

Verificirana zgodovina trgovanja

Vsa razmerja urejena s tripartitno pogodbo

Dostop preko PC, Tablice, Pametnega telefona

DAVKI

Dobiček dosežen s posli promptnega ( “spot” ) valutnega trgovanja, ki jih sklepa fizična oseba, ki ne opravlja dejavnosti, ni predmet obdavčitve po ZDDOIFI, niti ni predmet obdavčitve po poglavju III.6. 3 (Dobiček iz kapitala) Zakona o dohodnini – Zdoh-2

Posli promptnega valutnega trgovanja “spot” po zakonu o trgu finančnih instrumentov niso finančni instrumenti, zato niso predmet nadzora ATVP.

Pri trgovanju s kriptovalutami fizična oseba ne plača davka. To pomeni, da vse, kar fizična oseba zasluži preko nakupovanja in prodajanja kriptovalut, vsak dobiček, ki ga na takšen način ustvari, ni predmet obdavčitve z dohodnino. Glede kriptovalut je treba vedeti tudi to, da se po slovenski zakonodaji ne štejejo niti za denarno sredstvo niti za finančni inštrument.

vir: FURS

Vse informacije in pojasnila, vezana na davčni vidik so zgolj informativnega značaja. Družba Spot Investicije d.o.o. ne opravlja storitve davčnega svetovanja, zato informacije o davčni obveznosti za naše stranke niso zavezujoče, družba ne odgovarja za točnost odločitve, ki jo stranka sprejme glede davčne obveznosti.