Izvršni direktor podjetja
Izvršni direktor je začel svojo kariero v bančnem sektorju na bonitetnem oddelku, kjer je analiziral računovodske izkaze podjetij, kapitalske strukture, izdeloval bonitetne ocene in preklasifikacije podjetij. Po nekaj letih dela se je z delodajalcem razšel in ustanovil družbo Spot Investicije d.o.o. V letu 2015 je slednja prvotno opravljala poslovno svetovanje na »trgu SPOT« nekaj let kasneje je bila sprememba nujno potrebna saj se je pojavila nova doba »fintech« podjetij, zato smo SPOT skrbno oblikovali v ekosistem ki z uporabo tehnologije in inovacij poskuša izboljšati obstoječe finančne storitve.

Direktor prodaje
Direktor prodaje je magistriral iz Financ in računovodstva. Je globalni vodja prodaje za regulirano podjetje za upravljanje premoženja registrirano na Malti. Sodeloval je z Goldman Sachs v prodaji, trgovanju in upravljanju računa v višini 25 milijonov dolarjev.

Direktor oglaševanja
Direktor oglaševanja je magistriral iz Financ, marketinga in odnosi z javnostjo. Je ustvarjalen in poslovno dovršen analitičen um z desetletnimi izkušnjami na področju trženjskih funkcij in različnih industrijskih segmentov. Dokazal je, da je zmožen združiti digitalno razmišljanje in razmišljanje izven temeljnih okvirjev.

Direktor IT oddelka
Je strokovnjak svoje stroke že več kot 20 let. V tem času je delal za številne mednarodne telekomunikacijske družbe, leta 2008 pa je ustanovil svojo družbo, v kateri je razvil vodilno tržno rešitev za »copy trading«, kjer je pridobil pomembne izkušnje na področju razvoja programske opreme in IT operacij v sektorju finančnih storitev.

»Quality is not an act, it is a habit«

(By: Aristotel)

VIZITKA

SPOT INVESTICIJE, POSLOVNO SVETOVANJE D.O.O.
DAVČNA ŠT: 38271443 OSNOVNI KAPITAL DRUŽBE:60.000,00€
TRR:(DBS d.d.) SI56 1910 0001 1415 790TRR:(Sberbank d.d.) SI56 3000 0002 6306 048
SKYPE: spot.investicije MAIL:INFO@SPOT-INVESTICIJE.COM